Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση

  1. Αρχική
  2. Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση

Θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε στο κατάστημα μας; Μπορούμε να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε! Στο All Repair προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

 

Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει μια πιο δύσκολη βλάβη ή μπορεί να χρειαστεί και κάποιο ανταλλακτικό το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί.

 

Κόστος υπηρεσίας:
Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν υπάρχει ανταλλακτικό ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνουμε μόνο 12€ (+ ΦΠΑ) για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών.Επισκευές κάτω των 30€ χρεώνονται με μεταφορικά 12€ (+ ΦΠΑ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όλες οι αποστολές πρέπει να γίνονται μόνο με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ κι αφορά ΜΟΝΟ Κινητά Τηλέφωνα ,Τάμπλετ και Laptop. Για οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

 

Για την αποστολή της συσκευής σας μπορείτε να καλέσετε στο 11120 στα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ να έρθουν να την παραλάβουν και να την παραδώσουν στο

ALL REPAIR

Καλλιρρόης 73

Αθήνα

ΤΚ.11745

Τηλέφωνο 2109248269

και ζητάτε χρέωση παραλήπτη.

Συσκευές σε Εγγύηση δεν έχουν Δωρεάν Μεταφορικά αλλά αντίστοιχα χρεώνονται με 12€ (+ ΦΠΑ).

Αποστολές με οποιαδήποτε άλλη Κουριερ με Χρέωση δική μας δεν παραλαμβάνονται.